Nieuw! Coba DTA218 Pastalijm middenformaat tegels

Nieuw! Coba DTA218 Pastalijm middenformaat tegels

Bruil Vitaalste bedrijf van Gelderland!

2007 / 2016Bruil Vitaalste bedrijf van Gelderland!Ons moederbedrijf Bruil is vandaag gekozen tot Vitaalste bedrijf van Gelderland!

,,Bruil is een absolute koploper op het gebied van duurzame inzetbaarheid", zegt Van den Hoogenband. ,,Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten. Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Het gaat om de juiste houding als je achter een bureau zit, het gaat om stress verminderen, maar ook over goed slapen."

Een werkgever speelt daar volgens Van den Hoogenband een belangrijke rol in. ,,Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers. Dat bewijst Bruil als geen ander."

De voormalig zwemmer bracht Bruil vandaag een verrassingsbezoek. De Gelderse winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar neemt het stokje dan over van Klok Onderhoud en Afbouwgroep uit Assen, dat zich nu Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

Lees meer  in EdeStad of kijk op bruil.nl

Niet gevonden wat je zoekt?

Bel ons direct: 088 811 8800