Nieuw! Coba DTA218 Pastalijm middenformaat tegels

Nieuw! Coba DTA218 Pastalijm middenformaat tegels

Coba op Bouwbeurs!

3101 / 2019Coba op Bouwbeurs!Bezoek ons tijdens de Bouwbeurs!

Zien we jou komende week ook op de BouwBeurs? Je vindt ons daar van 4 tot en met 8 februari. Vragen? Die beantwoorden we. Makkelijk zat. Daarnaast vertellen we je alles over onze nieuwste poederlijm, de zuinige CTA 130. Lekker blijven plakken dus! 

Meer over de Bouwbeurs
Er wordt weer gebouwd, de bouwsector draait op volle toeren. Hoe vind je de juiste vaklui op het juiste moment? Wanneer stap je over op BIM? Wel of niet in loondienst? Wanneer investeren in automatiseren? Hoe krijg jij de klus geklaard? Sta je in je kracht? Tijd om krachten te bundelen. BouwBeurs, daar bouw je beter van!

Tegelplein 
Het Tegelplein is het resultaat van samenwerking tussen verschillende lijmproducenten. De motor achter het initiatief is Rubi Benelux met zijn tegelverwerkende apparaten. Maar ook de Bovatin is op volle sterkte aanwezig om het publiek te informeren over het prachtige vak tegelzetter. En daar gaat het om op het Tegelplein. Iedereen enthousiast maken voor het beroep! Uiteraard neemt ook Coba deel aan dit plein en wel bij het Thema; Waterdichting en voegen. Wat is het verschil tussen waterdicht en waterwerend? Waarom is afdichten zo belangrijk? Wat is nu eigenlijk de functie van een voeg? Welke voeg gebruik je voor welke toepassing?  Zomaar een greep uit vragen waar ons team specialisten je antwoord op kan geven bij het thema; Waterdichting en voegen. Daarbij demonsteren we het waterdicht of waterwerend werken. Meer weten over het tegelplein? Klik dan hier voor meer informatie. 

Kaarten?
Klik voor kaarten op deze link. 

Niet gevonden wat je zoekt?

Bel ons direct: 088 811 8800