Projectgarantie

Met Coba kies je voor een goed product en een overzichtelijk assortiment. Maar ook voor professioneel advies, begeleiding en 10 jaar projectgarantie. Zo is het aangenaam werken in de praktijk.

Projectadvies

Coba biedt je helder en gericht projectadvies op maat. Dat begint met een bezichtiging op locatie en eindigt met zekerheid én gemak in één schriftelijk advies. Uiteraard voldoet ons advies aan de geldende kwaliteitsnormen.

 

Projectbegeleiding

Coba staat voor kwalitatieve projectbegeleiding. Deskundig, hulpvaardig en aanwezig op locatie. Zo vaak als nodig. Heb je tussendoor ons advies nodig? Gewoon even bellen en we helpen je zo snel mogelijk. Zo werkt Coba. Korte lijnen, goede kwaliteit.

 

Projectgarantie

Met Coba kies je bovendien voor projectgarantie. Tot 10 jaar. Zonder ingewikkelde poespas of kleine lettertjes. Aanvraagformulier invullen en Coba neemt contact op. Na de opleveringscontrole krijg je een schriftelijke garantieverklaring. Makkelijk zat.

Download het aanvraagformulier.

Eenvoudig geregeld

Coba kent geen ingewikkelde procedures. Vul simpelweg het aanvraagformulier in en stuur dit op vóór aanvang van het project. Zo nodig neem Coba contact met je op. En eventueel bekijken we het project ter plekke. Na oplevering krijg je van ons een schriftelijke garantieverklaring. Makkelijk zat.

Niet gevonden wat je zoekt?

Bel ons direct: 088 811 8800