Gewoon. Goed. Voegen.

Ken je onze voeg al? Onze voeg- en kitkleuren zijn afgestemd op elkaar. 

Ons voeg assortiment is compleet en bestaat uit onderstaande producten. 

 

Overzicht Coba voeg assortiment 
CGM300 Voegmiddel Wand & Vloer – 2-10mm
CGM310 Voegmiddel fijn Vloertegels – 1-10mm
CGM320 Voegmiddel fijn Wandtegels – 1-8mm
CGM330 Voegmiddel Vloertegels – 2-15mm
CGM380 Epoxy Afdichtingskit Vloer
CGM390 Sanitair Kit Universeel

 

Coba CGM300 voegmiddel wand & vloer is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van keramische wand- en vloertegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 2 tot 10 mm. CobaCGM300 is geschikt voor vloerverwarming, bindt snel af en is na verharding waterdicht en licht flexibel. Coba CGM300 is geschikt voor het voegen van tegelwerk in droge en natte ruimten.

Coba CGM310 voegmiddel fijn vloertegels is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van lijmwerk van niet-zuigende tegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 1 tot 10 mm. Coba CGM310 is geschikt voor vloerverwarming, verhardt snel en is na verharding waterdicht en licht flexibel.

De CGM320 is geschikt voor het binnenshuis voegen van keramische wandtegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 1 tot 8 mm. Coba voegmiddel CGM320 is speciaal bedoeld voor waterdicht tegelwerk in badkamers, keukens en overige sanitaire ruimten. 

Ga jij voor een perfecte voeg? Kies dan Coba. Makkelijk zat 

Nieuwe kitkleuren
Ook hebben wij onze kitkleuren uitgebreid met Manhattan, Kieselgrijs, Zandgrijs, Steengrijs, Jasmijn, Donkergrijs en Zandbruin. Nu is er voor iedere voegkleur van Coba een bijpassende kit. Makkelijker kunnen wij het niet maken. Meer weten? Kijk op www.coba.nl/producten 

Marcel Krook
Marcel Krook
20 april, 2021