BREEAM

BREEAM is complexe materie, waar jij je als tegelzetter in het dagelijks werk natuurlijk niet mee bezig wilt houden. Daarom heeft Coba dat al voor jou gedaan. Makkelijk zat.

Wat is BREEAM?

BREEAM-NL is hét instrument om integraal de duurzaamheid van nieuwe gebouwen, bestaande gebouwen, gebieden en sloopprojecten te meten en te beoordelen.
De methode omvat vier verschillende keurmerken. 

1. BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie
BREEAM-NL Nieuwbouw is de certificeringsmethode voor nieuwbouwprojecten. Of het nu om kantoren, winkels, scholen, woningen, datacenters, hotels, vergaderlocaties of industriële gebouwen gaat, BREEAM-NL Nieuwbouw levert aantoonbaar bewijs van de duurzaamheidsprestaties van een nieuwbouwproject. 

2. BREEAM-NL In-Use
Dit beoordeelt bestaande gebouwen op drie niveaus: Gebouw, Beheer en Gebruik. 

3. BREEAM-NL Gebiedsontwikkeling 
Beoordeelt de duurzaamheidprestatie van een gebiedsontwikkeling. 

4. BREEAM-NL Sloop en Demontage
Om de duurzaamheid van sloopprojecten te beoordelen. Gebouwen die niet in deze categorieën vallen, kunnen met een maatwerktraject worden beoordeeld: BREEAM-NL ‘Bespoke’.

Het kan zijn dat het project waaraan je werkt moet voldoen aan BREEAM-NL en daarmee in aanmerking komt voor één van bovenstaande keurmerken. Materialen en of producten die je in je project gebruikt kunnen bijdragen aan het behalen van dit BREEAM certificaat. Coba heeft hiervoor vijf producten in huis.
1. Coba Poederlijm Vocht- en vorstbestendig CTA120
2. Coba Poederlijm Lichtgewicht CTA140 
3. Coba Poederlijm Anhydriet- & alphavloeren GTA190
4. Coba Poederlijm Silo- snel CTA190

Wil jij meer weten over BREEAM en de toepassing hiervan in een project? Dan voorzien wij jouw van een vakkundig advies. Bel 088-8118800 of neem hier contact op

Liever persoonlijk contact?

Vind de contactpersoon bij jou in de buurt of bel direct met onze commericeel manager.

h2