Brabant Tegels, al tien jaar een trouwe klant

Coba bestaat tien jaar. Dat doe je niet zomaar, daar heb je trouwe klanten voor nodig. Lees hier het verhaal van Brabant Tegels en Coba.

Een van die trouwe klanten is Brabant Tegels, Coba-gebruiker van het allereerste uur. Johan van den Boogaart, eigenaar van het tegelzettersbedrijf, is dan ook zeer enthousiast over de Coba-producten waar hij en zijn twaalf werknemers dagelijks mee werken.

Persoonlijk contact

Toen Reinier Spaan, tegenwoordig commercieel manager bij Coba, een jaar of tien geleden bij Brabant Tegels naar binnen stapte, was er gelijk een klik, vertelt Johan. Hij presenteerde het merk op een moment dat er ruimte was om een nieuw lijmmerk te proberen.

Een van de dingen die hij het meest aan Coba kan waarderen, is het feit dat het een oer-Hollands bedrijf is. En ondanks dat er in het begin wat opstartproblemen waren, voelde het gelijk goed voor Johan. Dat had volgens hem vooral te maken met het persoonlijke contact dat Coba met hem onderhield. Het zorgde ervoor dat hij besloot het een kans te geven en met hen in zee te gaan. Tien jaar later is die band alleen maar sterker geworden. Een van de dingen die hem het meeste is bijgebleven? “De grote Coba-emmer op de Bouwbeurs!

Korte communicatielijnen en eerlijkheid

Die steeds sterker wordende band komt onder meer door één van de hoogtepunten van de afgelopen jaren: een enorm project bij een grote leerlooierij in Rijen. Hierbij moesten een flink aantal anhydrietvloeren gelegd worden, waarbij Reinier de verantwoording nam voor de projectbegeleiding.

Daarnaast is Johan zeer te spreken over hoe goed er geluisterd wordt én dat er daadwerkelijk ook iets met de gegeven feedback gedaan wordt. De korte communicatielijnen en open en eerlijke omgangsvormen vindt hij dan ook heel prettig. “Coba is een merk dat continu in ontwikkeling is en constant verbeterd wordt”, vertelt hij.

Op naar de volgende tien jaar

En ja, die oranje verpakkingskleur, die doet het natuurlijk ook goed. Of het nou de CGM320 is, de DTA215 of de CTA100 en CTA190 – het zijn allemaal favoriete producten van Johan en zijn ‘jongens’, zo zegt-ie. Ze gebruiken dan ook alléén Coba. Op naar de volgende tien jaar, aldus Johan, zolang Coba maar Coba blijft: door te blijven verbeteren, korte communicatielijnen én leuke acties, zoals de WK-shirts en de bouwradio. Makkelijk zat.

Wil je meer informatie over Coba? Neem dan contact op met de adviseurs van Coba. 

Of wil je contact opnemen met Brabant Tegels? Ga dan naar de website

reinierenjohan-brabanttegelzetters.jpg

 

Marcel Krook
Marcel Krook
20 april, 2021