10 jaar Coba: Top Tegelzetters Volendam

Top Tegelzetters Volendam, al een decennium lang afnemer van Coba-producten. We gingen langs bij eigenaar, van Top Tegelzetters, Jeroen Blondeau om te ontdekken hoe de samenwerking is begonnen.

Het eerste project

“ Op het eerste Coba project had de aannemer de lijm ingekocht”, vertelt Jeroen. “Reinier was toen de eerste contactpersoon. De Coba producten bevielen gelijk goed. Het project was van aannemingsbedrijf John van Geldorp B.V. uit Haarlem.

Waarom Coba?

In de beginjaren van Coba was Jeroen al goed te spreken over het merk, vertelt hij. Coba is prijstechnisch aantrekkelijk en dat was in de crisisjaren toch wel belangrijk om een voordelig inkopen te doen. Bij ons in Volendam zit de groothandel; GBM Bouwmaterialen waar Jeroen dagelijks zijn inkopen doet. “Zij vroegen mij of Coba wat was, waarop ik zei dat het goede producten zijn.” Een belletje vanuit GBM naar Coba (Marcel Krook) volgde en vanaf dat moment lagen de producten ook in Volendam in de schappen.

De achterklep van de auto

Over Marcel gesproken: een van de prettigste dingen aan 10 jaar Coba, vindt Jeroen de samenwerking met hem. “Ik heb echt het gevoel dat Coba altijd voor me klaarstaat. Altijd leuk ook, wanneer Marcel weer eens de achterklep van zijn auto opentrekt en er allerlei mooie producten en goodies uitkomen, haha.” Er is geregeld contact onderling over projecten en producten en Jeroen heeft dan ook het gevoel dat er een goede band tussen de twee is. Een ander hoogtepuntje van het afgelopen decennium is volgens Jeroen de actie tijdens een van de Bouwbeurzen van de afgelopen jaren: “Heel leuk initiatief!” 

Favoriete producten

Na tien jaar samenwerking zijn er natuurlijk ook een aantal favoriete producten ontstaan. De DTA220 Pastalijm en CTA140 Lichtgewicht Poederlijm, bijvoorbeeld. Verder vindt Jeroen de primers en de ASP900 en ASP910 fijne producten: “Deze producten werken super.” 

Succesvolle acties

Verder vindt Jeroen dat ‘Coba vooral zo door moet gaan’. Vooral de acties zijn volgens hem ‘altijd een succes’: “Zeker de actie met de oranje voetballen was heel goed volgens de kinderen!”

 

Marcel Krook
Marcel Krook
20 april, 2021