Tegelzettersbedrijf Borckink: al 10 jaar afnemer

10 jaar Coba. Raymond van Tegelzettersbedrijf Borckink is op de koffie in onze fabriek geweest. Samen met Thijs blikken wij terug op de samenwerking. Lees verder voor het hele verhaal.

Raymond Leusink van Tegelzettersbedrijf Borckink is een vertrouwde naam bij Coba. Dit tegelzettersbedrijf werkt al ruim 30 jaar met een team van 25 man vol trots aan hoofdzakelijk renovaties. Andersom is ook Coba bij Raymond een vertrouwde naam. Al vanaf het beginjaren van Coba is Tegelzettersbedrijf Borckink namelijk altijd afnemer geweest van onze producten. 

Meedenken over de kwaliteit

“Mijn schoonvader is begonnen met Coba. Ik ben daar later betrokken bij geraakt”, zo vertelt Raymond. “Dat was helemaal aan het begin. Bruil wilde (Coba) lijm ontwikkelen. Wij kenden het product niet, dus dat was wel even spannend.” Het ging soms met vallen en opstaan, maar hiermee heeft Borckink Coba helpen opstarten. 

Kennis als tegelzetter

Toen wij eenmaal de markt op gingen, waren vele tegelzetbedrijven na het testen van de lijm tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding. Raymond heeft toen ook de keuze gemaakt bij Coba te blijven. Overigens niet alleen door de kwaliteit van het product, maar ook vanwege de deskundigheid van het bedrijf. 

Betrokken en korte lijnen

Nog een pluspunt volgens Raymond is de betrokkenheid. Hij had aan het begin al het gevoel dat hij serieus werd genomen en stelt het contact erg op prijs. “Reinier Spaan (Commercieel Manager Coba) was er vanaf het begin bij betrokken. Later is Thijs van Petersen (Commercieel adviseur Coba) erbij gekomen. De korte lijnen met hem vind ik fijn werken. Als er wat is, kan Thijs het oplossen. Niet dat er vaak wat is,” voegt hij grappend toe. “Ook brengt hij mij goed op de hoogte van nieuwe producten en mag ik deze altijd testen.”

In 10 jaar niet één tegel losgelaten

Gedurende de tijd dat Raymond Coba-producten afneemt, is zijn positieve mening dan ook niet veranderd. “In 10 jaar tijd is er niet één tegel losgelaten”, vertelt hij over het resultaat met zijn favoriete product – de DTA220 Tegellijm, welke binnen Tegelzettersbedrijf Borckink voornamelijk wordt ingezet bij renovaties. “De kwaliteit van de lijm is echt goed.” Van de nieuwe CTA170 Poederlijm is hij eveneens al groot fan. “Het is precies één toiletvloer, dat is top. Het werkt gewoon lekker.” 

Compact en overzichtelijk assortiment

Op de vraag of hij nog iets mist bij Coba, is het antwoord luid en duidelijk: nee, juist niet. “Jullie hebben een lekker compact en overzichtelijk assortiment. Ik kijk nooit in de dikke brochures van concurrenten!” 

borckink-tegelzetters-coba