Nieuw! Coba DTA218 Pastalijm middenformaat tegels

Nieuw! Coba DTA218 Pastalijm middenformaat tegels

Gaat u voor een houtlook tegel?

104 / 2021Gaat u voor een houtlook tegel?Lees in onderstaand blog alles over de voordelen van houtlook tegels en onze nieuwe, bijpassende Coba voegkleuren. Want Coba houtlook voegt wat toe.

Houdt u van de sfeer van een houten vloer maar wilt u geen last hebben van vlekken of eindeloos onderhoud? Dan zijn houtlook tegels een uitstekend alternatief en biedt vele voordelen! Om nog dichter bij de uitstraling van houtlook te komen, hebben wij ons assortiment voegkleuren uitgebreid met 4 nieuwe kleuren. Lees in onderstaand blog alles over de voordelen van houtlook tegels en onze nieuwe, bijpassende Coba voegkleuren. Want Coba houtlook voegt wat toe. 

Houtlook tegels, waarom is dit een goede keuze? 

Houtlook vloertegels zijn nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer door de levensechte prints en de zogenaamde ‘natural touch’ waardoor de ‘houtstructuur’ voelbaar is. Het heeft alle voordelen van een parketvloer, maar geen van de nadelen. Er kan geen vuil in de vloer trekken en hij vereist geen extra onderhoud. Daarnaast zijn houtlook tegels bijzonder duurzaam. 

 

De voordelen van een houtlook tegelvloer op een rij:

 • Houtlooktegels verkleuren niet en zijn bijzonder duurzaam.
 • Uitstekende combinatie met vloerverwarming mogelijk. De overdracht van de warmte is namelijk 100%.
 • Geen extra onderhoud: Een keramische vloer krast niet en vlekken kunnen eenvoudig weggepoetst worden met water. Het onderhoud beperkt zich tot stofzuigen en/of dweilen.
 • Een tegelvloer werkt niet en is daardoor niet gevoelig voor vocht en temperatuurverschillen. 
 • Esthetische mogelijkheden om de houtlook tegel door te laten lopen op de wand.

Ons voegassortiment

Coba houtlook voegt wat toe! Daarom is ons voegassortiment hierop aangepast, zodat de mooiste vloeren en wanden kunnen worden gemaakt. Coba heeft een kleurlijn geïntroduceerd speciaal voor houtlooktegels. Zo hebben wij altijd de perfecte voegkleur bij uw tegels. Makkelijk zat. 
Een voeg heeft een dichtende werking tussen wand- en vloertegels. Het is een belangrijk onderdeel voor het waarborgen van de waterafstotende kwaliteit van het tegelwerk. Ook heeft het een esthetische versterking van het geheel. En ga daarom voor de perfecte voegkleur. 

Onze nieuwe voegkleuren:

 • Zandgrijs
 • Zandbruin
 • Steengrijs
 • Kiezelgrijs

Bekijk hier de nieuwe voegkleuren. 

Wilt u meer informatie en een voegstaal aanvragen? Dat is altijd mogelijk via onze adviseurs. Makkelijk zat.

 

 

 1.  
 2.  

Niet gevonden wat je zoekt?

Bel ons direct: 088 811 8800